keskiviikko 14. huhtikuuta 2010

Tyòn alla

6 kommenttia:

 1. Liittyykö kokeeseen vai ihan vapaa-aikaan
  T:Ä

  VastaaPoista
 2. Noi Bill Brysonin kirjat on ihan superhauskoja, itselläni on just kesken Mother Tongue :) Eniten tykkään niistä USA:sta kertovista The Lost Continent ja I'm a Stranger Here Myself (brittiversiolla on joku eri nimi) mutta kyllä toikin ja se briteistä kertova Notes from a Small Island on ihan jees. Lukemattomien pinossa on vielä amerikanenglannin kehittymisestä kertova kirja ja Australian matkakertomus (olen unohtanut nimet...) :) Ai niin ja sit se tieteestä kertova kirja jonka ostin viimeisillä punnilla Heathrow'lta. Toisin sanoen olen hurahtanut Bill Brysoniin :)

  Hassua että sä luet tuota nyt, koska mä aloitin vähän aikaa sitten Unio Mystican :) Pitää ehkä alkaa vaihtaa kirjavinkkejä...

  VastaaPoista
 3. Hello!! I do not understand a word in Finnish, but I love your blog!! Great idea, I think I might create one myself!! :)) (I'll let you know!!;)) Take care and have a great weekend! Jennica

  VastaaPoista
 4. Sari: Sinàkin! Mà oon lukenut yhden USA-kirjan nimeltààn "Notes from a Big Country" ja se oli todella hauska! Sanoisin jopa "hulvattoman hauska", mutta "hulvaton" ei yleensà kuulu mun sanavarastoon! Samoin tuon Notes from a Small Islandin oon lukenut. Muita en ole vielà saanut kàsiini. Oon aatellut, ettà tàytyy kàydà tàyttàmàssà varastoja Akateemisessa tai koittaa metsàstàà tààltà joitain noita muista kirjoista. Tuo amerikanenklannista kertova voisi olla tosi mielenkiintoinen! Meidàn pitàà tosiaan alkaa vaihtamaan kirjavinkkejà, hih! :-) Miltàs Unio Mystica vaikuttaa?

  Jennica: Hi!! I'm so happy you found your way here, and I hope you were able to enjoy it despite the language barrier:-) And I think you should definitely create your own blog:-D!! Do let me know:-) Have a great weekend you too (we're almost there - it's Thursday already!!):-D

  VastaaPoista
 5. Hei tuo Notes from a Big Country on just se brittiversio I'm a Stranger Here Myselfistä! Ostin itse tuon jenkkiversion Bostonista viime vuonna ja aloitin sen paluumatkalla Pariisi - Helsinki-lennolla tosi väsyneenä, jotain 10 tuntia jo matkustaneena ja melkein jatkolennolta myöhästyneenä :D Hihittelin sille siellä itsekseni, ne varmaan piti mua ihan hulluna :D Mutta mun mielestä hulvaton sopii siihen kirjaan :)

  Mä oon tilannut nuo muut kirjat bookdepository.comista, ei oo mitään pahan hintaisia ja siellä ei ole toimituskuluja (pyydän jo etukäteen anteeksi, jos jäät koukkuun :D).

  Mä luulen että sä tykkäisit myös tuosta Mother Tonguesta, siinä kerrotaan englannin kielen kehityksestä yleisesti, mutta tuttuun Bryson-tyyliin (eli ei yhtään tylsästi :)!)

  Unio Mystica on tosi mielenkiintoinen :) Se vaan etenee vähän hitaasti, kun sitä ei viitsi kantaa mihinkään mukanaan :)

  VastaaPoista