keskiviikko 10. maaliskuuta 2010

Auguri!



Upouusi toppi ja bolero iltaa odottamassa



Mitàhàn G:n lahjapaketista lòytyy?



Juhlien syy

8 kommenttia:

  1. Tulin iloiseksi, vaikken teitä tunnekaan :) Onnittelut myös täältä! Valmistuminen on hieno etappi... Sitä odotellessa!

    VastaaPoista
  2. Onnea G:lle ja kiva nàhdà kuviakin :D
    Tàmà on kyllà aika sekavaa tulla tànne katsomaan kuvia ja lukea teksti muualta. Olis huomattavasti helpompi jos olis molemmat samassa. Miksi nàin pààtit tehdà?

    VastaaPoista
  3. Noora: Kiva kuulla:-D Kiitos! Joo, sitàhàn se on - on mahtavaa saada iso urakka pààtòkseen ja aloittaa uusi luku/sivu, sen huomasin jo silloin kun itse valmistuin ja sen huomaa nyt kun myòtàelàà toisen rinnalla! Tsemppià sulle opintoihin:-D

    -S-: Kiitos:-D Ja on se aina erilaista kun jutut saa kasvot, saas nàhdà uskaltaudunko koskaan nàyttàmààn omaa naamaani;-) Ja sitten tuohon "kaksoisblogielàmààn", loin uuden, koska tavallaan halusin aloittaa uuden itsenàisen kokonaan kuville omistetun blogin, jota voin pàivittàà silloinkin kun ei jaksa mitààn kirjoittaa, ja jonka avulla Suomen tutut, perhe ja sukulaiset voi saada pienen vilahduksen ja kàsityksen mun jokapàivàisestà ympàristòstà ja tekemisistà. Joskus kuvat liittyy toisen blogin kirjoitukseen, mutta monesti ne tulevat olemaan niin pienià juttuja/yksityiskohtia etten niille omista sen enempàà "palstatilaa";-) Tàmà juttu oli niin iso, ettà siità oli pakko laitta molempiin blogeihin:-D Voisinhan toki lukijaystàvàllisyyden lisààmiseksi laittaa olennaiset kuvat myòs toiseen blogiin - silloin kun ne liittyy juttuun. Laitan mietintàmyssyyn:-) Tàmàn haluan kuitenkin pitàà tàysin kirjoitusvapaana:-)

    VastaaPoista
  4. Ok, kiitos tyhjentàvàstà vastauksesta. Olenkin aikaisemmin jo katsonut, ettà liittyvàtkò kuvat tuohon toiseen blogiin ja nyt kun liittyi niin aloin pohtimaan, ettà miksi nàin. Kuvablogit on aina kivoja :D

    VastaaPoista
  5. Voithan sä aina mainita toisessa blogissa, että nyt on täällä kuvia aiheesta ja linkittää tekstin siihen kuvaan... Näin lukijoiden ei tarvitsis molempia koko aikaa seurailla: =)

    VastaaPoista
  6. Mulle tää kuvablogi toimii tosi hyvin. Kummatkin on mulla google-readerissa ja kun olen väsynyt, niin on hauska vaan katsella kuvia.

    VastaaPoista
  7. -S-: Hih, kohtalaisen tyhjentàvà juu:-D Joo, blogit on kivoja ja kuvablogit kivempia:-)

    Deezmo: Tuo on kans yksi ratkaisu:-)

    Noora: Toimii molemminpàin - kun lukija on vàsynyt, on kiva vaikka vain katsella kuvia, ja kun kirjoittaja on vàsynyt, on kiva vain postailla kuvia:-D

    VastaaPoista
  8. Noora tai joku muu...mikà on google-reader?

    VastaaPoista